sunnuntaina, syyskuuta 03, 2006

Tsoukkikyssäri

Mainitsin äskettäin väsääväni uutta versiota eräästä lautapelistä. Tarvitsisin erästä sen osaa varten vitsejä -- etenkin vaivaannuttavan huonoja ja uskontoaiheisia. Mitä löytys takataskuistanne?

6 Comments:

Blogger Jaakko Vasankari said...

Hullu hullu maailman historia:
"Mikä on maailman köyhin uskonto? -Kristinusko, niillä on vain yksi Jumala."

"Onko Jumalaa olemassa? -Ei."
http://www.400monkeys.com/God/

12:35  
Blogger theokratie said...

Hehee, juuri sopivaa kamaa, kiitos.

14:59  
Blogger theokratie said...

Mitä sadanpäämies kysyi ristillä riippuvalta Jeesukselta? – Ottaako ristiselkään?

Tämä pätkä tuottaa hymynkaretta kerta toisensa jälkeen. Voin melkein kuulla sadanpäämiehen lakonisen äänen.

15:02  
Blogger Sari said...

Jeesus ja Mooses päättivät lähteä kalaan (tämä tapahtuu tietysti taivaassa). Heidän lammella istuskellessaan Mooses yllyttää Jeesusta näyttämään ihmetekoja. Jeesus päättää näyttää vanhan vedenpäälläkävelemis-tempun, mutta vähän aikaa pinnalla tepasteltuaan alkaakin upota. Mooses pelastaa Jeesuksen ja kysyy: " Mites tuossa noin kävi?"
Jeesus siihen: "Äh, viimeksi mulla ei ollu näitä reikiä jaloissa."

(osaan vain huonoja vitsejä, joten periaatteessa olisin hyvä tässä, mutta tää oli ainoa vähänkään uskonnollinen, minkä muistin.)

13:41  
Blogger theokratie said...

Kiitti. Ihan hillitön.

19:06  
Blogger Punainen Nörtti said...

Pappi ja lakimies olivat pelaamassa golfia. Aina kun lakimies ei onnistunut puttaamisessa, hän sanoi: "Perkele, taas ohi." Pappi moitti aina lakimiestä, että jos hän ei siisti kielenkäyttöään, Jumala rankaisee häntä. Lakimies kuitenkin epäonnistui puttaamisessa vielä uudestaan, ja sanoi: "Perkele, taas ohi." Tällöin taivaat aukenivat, ja salama iski ... pappiin. Tämän jälkeen taivaista kuului ääni: "Perkele, taas ohi."

"Jee, sukset", hurrasivat opetuslapset nähdessään hiihtovälineet.

Mikä oli sen aasin nimi, jolla Jeesus ratsasti Jerusalemiin? - Tietysti Halle, koska ihmiset hoputtivat: "Halle, lujaa! Halle, lujaa!"

Jeesus ja Lucifer kilpailivat, kumpi kirjoittaa paremman tietokoneohjelman. Kesken kilpailun tuli sähkökatkos, ja Lucifer manaili menettäneensä koko siihenastisen työnsä. Jeesuksella ei vastaavaa ongelmaa ollut, koska "Jesus saves."

17:52  

Lähetä kommentti

<< Home

Who links to me?