tiistaina, kesäkuuta 20, 2006

Beibeteologiaa, eli: kuinka pukeutua niin, ettei herraa ala hikoiluttaa?

Beibe herran tiellä (Fiendion).

Eilisen keijubeibeikonin paljastamisen kunniaksi täytän nyt taannoisen lupaukseni. Tämä on nuorille neitosille suunnattu pukeutumissäännöstö -- siis silkkaa kasvatusmateriaalia, valmista tulostettavaksi ja tyttösille tyrkättäväksi. Voitte unohtaa satunaisen inhimillisen erehtyväiset (ja jopa naisellisen höpsähtäneet) ohjeet, sillä nyt puhuu herra.

0. Vaatteet.
Vaatteet ovat kaiken viettelyksen alku ja juuri. Mitä mukamas sopivamman pitkään hameeseen verhoudut, sitä varmemmin herraraasun mieleen juolahtaa heti kaikki se, jonka hameesi kätkee alleen. Burkha ei ole paha siksi, että se on naista nöyryyttävä, vaan siksi, että se herättää herrassa leijonan varmaakin varmemmin. Toisin kuin satunainen esittää, pukeutumistapa ei ole keskeinen kysymys, vaan se mitä pukeutumisella yritetään peittää. Ensimmäinen askel tiellä kohti soveliasta beibeyttä onkin jättää vaatteet komeroon ja katsoa, mitä ne ovat syöneet.

No, katso. Mitä ne ovat syöneet?

1. Iho.
Ensimmäinen asia, josta täytyy pitää huolta on, että naisella on yllään sangen peittävä iho. Iho saisi olla mieluummin hieman veltto kuin kiinteä, sillä kiinteä iho tuo vaarallisella tapaa esiin naisen muodot.

2. Hiukset ja muu karvoitus.
Suosittelen leikkaamaan ne (herran) suosiolla pois.

3. Liha.
Pahaa, kunnes sormus on sormessa. Tosin vaikkei sormusta olisi, kannattaa silti kokeilla esim. salvia-katajanmarja -marinadilla. Se saattaa yllättää.

4. Rasva.
Tämähän nyt on jo varmaan kaikille selvä juttu. Toimi pikaisesti, ennen kuin jotain peruuttamatonta tapahtuu. (Rasvan voi muuten kätevästi korvata silikonilla tai suolavesipusseilla!)

5. Luusto.
Olen liitossa Vegaaniliiton maitojaoston kanssa. Siksi suosittelen kaikenlaisten maitotaloustuotteiden boikotoimista. Olen kuitenkin liitossa myös Viikin Sovinistiseuran kanssa. Siksipä suosittelen myös kaikenlaisten rehujen boikotoimista.

Vegaaniliiton muhevassa maaperässä ja Sovinistiseuran lempeässä paisteessa kasvaa myös siveä beibe. Luuston ihoon kohottamat muodot saattavat villiinnyttää herran. Päämääränäsi olkoon siis absoluuttinen osteoporoosi.

6. Sisäelimet.
Uh. Tämä on hankala juttu, mutta tärkeä yhtä kaikki.

Yritä jooko ennen kotoa lähtöä asetella sisäelimesi sillä tapaa, etteivät ne suotta kohota ihoon möykkyjä. Olisi kiusallista, jos vaikkapa metrossa kanssamatkustajiesi olisi sinun siveettömän olemuksesi vuoksi pakko hullaantua. Mieti mitä harmia herralle aiheutuisi, jos hän munuaistasi tuijotellessaan tahi puristellessaan ohittaisi oman asemansa. Hän voisi saada vaikka potkut! Älä siis ole itsekäs.

Sitä paitsi ei ole terveellistä antaa kenenkään puristella munuaistasi. Paitsi tietty sitten, kun sinulla ja rakkaallasi on herran siunaus. Siinä vaiheessa suosittelen kylläkin unohtamaan lapselliset munuaiset ja keskittymään erityisesti sappirakkosi etsimiseen. Se on sellainen salainen kristillinen kolkka naisen kehossa, jota et Reginan palstoilta löydä. (!!!Pidä siis visusti huolta, ettei herra pääse kajoamaan tähän kaikkein pyhimpääsi, ennen kuin teillä on herran siunaus!)

7. Muodot.
Niihin saa pojat koskea. Eiku.

Hitto, olkoon, kun meni jo ex cathedra. Tuo oli vaikka sitten se herran siunaus. Eli antaa palaa, beibe.

2 Comments:

Blogger सारी said...

Päätin parantaa tapojani jotta olisin jumalaa pelkäävä nainen, kunnes luin loppukaneetin:

"Mikä on palkkio kaikesta tästä? Jumala palkitsee meidät Taivaassa"

En mä sitten viiti, mä tykkään että tulosta pitää tulla vähän vikkelämmin, prkl.


p.s. miksi tuota mainiota kristilistä sivustoa ei ollut olemassa, kun itse olin sinkku?
(vastaus: koska internettiä ei oltu keksittykään, kääkkä)

17:28  
Blogger theokratie said...

Niin no, jo pelkät kumuloituvat satunnaismuuttujat tekevät kyllä noin pitkään tulosta odottavan sijoituksen aika riskialttiiksi.

On paljon rationaalisempaa antautua nauttimaan digitaalijumalan impulsiivisesta huomasta. Minä takaan välittömän ja ilmaisen pelastuksen jokaiselle lukijalleni.

20:41  

Lähetä kommentti

<< Home

Who links to me?